O'zbekiston Respublikasi,Andijon shahar, Do'stlik ko'chasi, 4-uy +998(74) 224 2001 adpi@edu.uz

OVQATLANISH MAHSULOTLARINI ISHLAB CHIQARISH ASOSLARI

40ovqatlanishmahsulotlariniishlabchiqarishasoslarixudoyshukurovtmuhamadiyevnmominovnshukurovi.jpeg
Darslik

OVQATLANISH MAHSULOTLARINI ISHLAB CHIQARISH ASOSLARI

Darslikda ovqatlanish mahsulotlarini ishlab chiqarish bosqichlarida sodir bo'ladigan fizikaviy, fizika-kimyoviy va biokimyoviy o'zgarishlar, ularning mohiyati va tayyor mahsulotlar sifatiga ta'siri ko'rib chiqilgan.

Sahifa soni: 356
Tur: Darslik
Kutubxonada mavjud: 500
Yuklangan sana: 25.04.2025
Til: o‘zbek tili(o`zbek tili)
Janr: O'quv darslik
Ko'rilgan:
Yuklab olingan:
Muallif: T. Xudoyshukurov, N. Muhamadiyev, N. Mo'minov, I.Shukurov
Ko'rish Yuklab olish

Manzil

O'zbekiston Respublikasi,Andijon shahar, Do'stlik ko'chasi, 4-uy

adpi@edu.uz

+998(74) 224 2001

© ADPI ARM. Barcha huquqlar himoyalangan.